Foodcourts

Een festival is niet compleet zonder lekker eten en drinken! Tijdens het UITfestival zijn er drie foodcourts, verdeeld over het terrein:

Oldehoofsterkerhof (14.00-18.00 uur)
Het Oldehoofsterkerkhof verandert voor 1 dag in een fantastisch picknickveld! Haal lekkers bij lokale producenten, zoals IJsboerderij Margje 24 die met ijs komt, gemaakt van de melk van de koeien van hun boerderij.

Festivalrestaurant (14.00-23.00 uur)
Willem Schaafsma van Restaurant Eindeloos is chef van het festivalrestaurant, dat belooft wat! Denk aan Fries Wild saucijs van een reebok, een BBQ steak sandwich met Fries weiderund, maar ook risotto van paddestoelen met oude kaas en bieslook. Loopt het water al in je mond? Bij de bar is naast gewoon lekker fris te verkrijgen: rabarbersap, fritzkola, wostok perensap met rozemarijn. En naast het gewone biertje bestel je Liwwader 'suutje' bier (0%) en Grutte Pier tripel.

Back to Welcome to the Village (14.00-18.00 uur)
Even terug naar de sfeer van een ander fijn festival. Lekker relaxen en een hotdog bestellen van onze grote vrienden van de Foodbrothers. Met de eigen koffie van de Village: koffielokaal.

Informatie

  • Instelling: Lange Tafels
  • Performer:
  • Tags: food
  • Website:

Speelschema en locatie

  • Op: 30-08-2015 Van: 14:00 uur Tot: 18:00 uur
    Hier: Prinsentuin en Oldehoofsterkerkhof