Hubert en Betty

'Hubert en Betty' is een huiskamer-toneelstuk dat gaat over een koppel dat niet met en niet zonder elkaar kan. Omdat het in hun huwelijk niet helemaal soepel loopt, gaan ze naar een relatietherapeut. Ze ondernemen op advies van de therapeut diverse dingen om dichter bij elkaar te komen, maar dat pakt niet altijd even goed uit. Beiden blijken een geheim te hebben..

Het is een intieme toneelvoorstelling met zowel een luchtige als een zware kant. Het stuk duurt 50 minuten en is gemaakt voor huiskamers of kleine zaaltjes. Er zijn 2 spelers en een "toneelmeester", die de changementen doet en de tussenmuziekjes regelt. De voorstelling is voor volwassenen, dus ongeschikt voor kinderen.

Het stuk is ontstaan uit improvisaties, maar uiteindelijk uitgeschreven tot een vaste tekst. Marjolijn Brouwer regisseerde de voorstelling.

Naast deze voorstelling werken Thijs en Gonneke ondertussen aan een nieuwe huiskamervoorstelling, ditmaal over kunst. Geen Hubert en Betty, maar andere karakters. Zo willen ze uiteindelijk tot drie verschillende huiskamer-voorstellingen komen.

Informatie

Speelschema en locatie

  • Op: 30-08-2015 Van: 14:00 uur Tot: 18:00 uur
    Hier: Prinsentuin Oost