KOFFIE

De muziek van KOFFIE laat zich omschrijven als een mix van afrobeat, jazz en 70's funk. "KOFFIE ontstond nadat Fela Kuti ons de oren opende", aldus drummer Otto van der Wotto. De volle sound en heerlijke grooves van Fela waren aanleiding om de afrobeat in te duiken.

KOFFIE speelde de afgelopen tijd op vele festivals in Nederland, België, Hongarije en Zwitserland. De band weet vanaf het podium het publiek moeiteloos in beweging te brengen, met energieke songs en virtuoze solo's. Het combineert de muzikale vibe van jazz en afrobeat met de publieksgerichte kwaliteit van pop; zeer overtuigend voor festivalpubliek.

Neushoorn en Podium Asteriks brengen samen 's avonds de muziekprogrammering. Podium Asteriks is een Leeuwarder podiuminitiatief dat zich richt op aanstormend talent. Het biedt wekelijks plek aan getalenteerde bands en acts uit Friesland en omgeving en vult deze optredens aan met aansprekende acts uit binnen- en buitenland. Neushoorn is de splinternieuwe plek waarin podia voor popcultuur, onderwijs en cultuurproductie samenkomen. Neushoorn opent september '15 haar deuren op het Ruiterskwartier.

Informatie

Speelschema en locatie

  • Op: 30-08-2015 Van: 20:15 uur Tot: 21:00 uur
    Hier: Prinsentuin Oost, Muziekkoepel