Oerolhit Holes

Op de klanken van Bluegrass komen de bizarre lotgevallen van vijf generaties samen in het beroerde leven van de jonge Stanley Yelnats. Hoe diep kan hij gaan om de geschiedenis los te laten en zijn lot weer in eigen handen te nemen? In een mix van rauwe realiteit en magische verbeelding zoekt Stanley de sporen terug in zijn verleden en verzamelt hij de moed om in actie te komen.

Op het UITfestival zie en hoor je scènes uit ‘Holes’. De Jonge Republiek en Tryater speelden deze locatievoorstelling afgelopen editie van Oerol en het werd een hit. Gemist? Van 4 t/m 13 september is de voorstelling te zien in De Zuidlanden, inclusief schurend zand en Bluegrass.

Speeltijden:
14.00 - 14.15 uur
14.45 - 15.00 uur
15.30 - 15.45 uur
16.15 - 16.30 uur

De Jonge Republiek is het nieuwe theaterbedrijf van regisseur en artistiek leider Silvia Andringa. DJR maakt beeldend en geëngageerd theater voor jongeren van 12 jaar en ouder. Tryater maakt al 50 jaar theater op een eigenzinnige plek in de wereld, gedreven door mensen met een eigen kijk op het leven. Met onze fantasie, ons landschap, onze muziek, onze literatuur, onze geschiedenis en onze rijke taal als inspiratie vormt Tryater een band met de wereld om ons heen.

Foto: Saris en Den Engelsman

Informatie

Speelschema en locatie

  • Op: 30-08-2015 Van: 14:00 uur Tot: 16:30 uur
    Hier: Noorderplantage