Raak!

Raak! is de nieuwste act voor kinderen. Raak! is Sharon, Roos en Daan. Drie lieve meiden met totaal verschillende karakters. De sportieve Sharon, de lieve Roos en de avontuurlijke Daan maken samen met alle kinderen van elk optreden een feestje. Je kent ze misschien wel van Nickelodeon en RTL Telekids.

In de kindervoorstelling ‘Raak! en de magische schoentjes’ raken Daan, Roos en Sharon na een swingend optreden verzeild in de wonderlijke sprookjeswereld van Hans Christian Andersen en de gebroeders Grimm.

Ze vergapen zich aan de kruimeltjes van Hans & Grietje, bewonderen de jurk van de beeldschone Sneeuwwitje, meten de ongelooflijk lange vlecht van Rapunzel en zien dan dat er nog maar één magisch schoentje staat. Het is het begin van een knotsgek avontuur waarbij de drie meiden de hulp van alle aanwezige kinderen nodig hebben. Samen zorgen we ervoor dat alles goed afloopt! Want dat hoort zo, in sprookjes.

Stadsschouwburg De Harmonie trapt tijdens het UITfestival haar seizoen af met haar Cirque d'Harmonie. Hierin krijg je een voorproefje van het kerstcircus en enkele voorstellingen.

Informatie

Speelschema en locatie

  • Op: 30-08-2015 Van: 16:00 uur Tot: 16:50 uur
    Hier: Prinsentuin West, Circustent