Sergio Herman, Fucking Perfect!

Het Noordelijk Film Festival vindt dit jaar plaats van 11 tot en met 15 november. In het Film en Food programma ontmoeten en versterken deze twee bijzondere werelden elkaar. Om alvast in de stemming te komen vertonen we daarom tijdens het UITfestival (gratis!) de film Sergio Herman, Fucking Perfect, die naadloos aansluit bij het NFF Film en Food programma.

Sergio Herman, Fucking Perfect: Zijn driesterrenrestaurant Oud Sluis was een groot succes, maar toch besloot chef-kok Sergio Herman het te sluiten. Willemiek Kluijfhout maakte met de documentaire 'Sergio Herman: Fucking Perfect' een intiem portret over de topkok: over de passie en het temperament.

De film start om 19.30 uur in de grote circustent in de Prinsentuin. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt en vol is vol! En mocht je nou trek hebben, voor of na het kijken naar Sergio Hermans eetbare kunstwerken, vergeet dan niet langs een van de UITfestival foodcourts te lopen, waar lokale ondernemers duurzame lekkernijen op tafel zetten.

Informatie

Speelschema en locatie

  • Op: 30-08-2015 Van: 19:30 uur Tot: 21:00 uur
    Hier: Prinsentuin West, Circustent