J Horst Superworst fastfoodstand

Van 29 oktober tot en met 21 november staat Leeuwarden DRIE WEKEN lang volop in het teken van mediakunst, oftewel kunst op het snijvlak van film, beeldende kunst, muziek en technologie. Met exposities van pas afgestudeerde en gerenommeerde mediakunstenaars, live performances, muziek, films, workshops en nog heel veel meer. Rode draad tijdens het festival is het thema FOOD.

Mediakunst en FOOD, gaat dat samen? Jazeker! Mediakunstenaar Adri Schokker geeft je tijdens het UITFestival alvast een voorproefje. In zijn 'J. Horst Superworst'-fastfoodstand laat hij je op ludieke wijze zien dat je hotdogs ook op een hele andere kan bereiden dan je normaal gewend bent… Nieuwsgierig? Laat je verrassen en kom proeven!

Stichting Media Art Friesland bundelt expertise op het gebied van mediakunst en brengt deze kunstvorm onder de aandacht van een breed publiek. Met de organisatie van het jaarlijks Media Art Festival creëert de stichting een podium voor jong talent in de mediakunst en nodigt zij gerenommeerde kunstenaars uit binnen- en buitenland uit om hun werk te presenteren. Het Media Art Festival (MAF) is het enige festival voor mediakunst in Noord-Nederland.

Foto: Media Art Festival 2014

Informatie

Speelschema en locatie

  • Op: 30-08-2015 Van: 14:00 uur Tot: 18:00 uur
    Hier: Prinsentuin Oost