Doe mee met 2018

‘Hoe kan ik meedoen aan Culturele Hoofdstad van Europa 2018’. Deze vraag staat dit jaar centraal op het UITFestival. Daar helpen we je graag mee. Aan de oever van de fraaie Prinsentuinvijver, vertellen medewerkers van Team2018 alles over dit ambitieuze evenement in 2018.

2018 is al begonnen. Neem een kijkje bij de initiatieven die zich op het UITfestival presenteren en bekijk hoe je zelf mee kunt doen. Haak een stukje mee aan de grootste gehaakte deken ter wereld, bekijk het indrukwekkende DNA van de mienskip en laat je inspireren door de geslaagde voorbeelden uit het bedrijfsleven.

Maar we kunnen en willen het niet alleen doen; met voldoende, gemotiveerde vrijwilligers wordt Culturele Hoofdstad van Europa 2018 een succes. Meld je aan als Frij-Stiper: voor veel verschillende functies en werkzaamheden.

Kom gezellig langs en laat je bijpraten over een rol als gastheer of –vrouw, publieksbegeleider, verkeersregelaar of biertjestapper. En doe nu alvast mee door een rondje te skippyballen op het Open Fries kampioenschap Mienskippyballen.

Informatie

  • Instelling: Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad van Europa 2018
  • Performer: Team2018
  • Tags: kinderen,erfgoed
  • Website: http://www.2018.nl

Speelschema en locatie

  • Op: 28-08-2016 Van: 13:00 uur Tot: 20:00 uur
    Hier: Prinsentuin Oost