Het analoge ambacht

De tijdschriften 'de Moanne' en 'Noorderbreedte' organiseren een verrassende expositie in de Pier Pander Tempel in de Leeuwarder Prinsentuin. Centraal staan de magie en het ambacht. Wat ontstaat als de pen en het licht het papier raken? 'de Moanne' en 'Noorderbreedte' presenteren werk van schrijvers Sytse Jansma, Marleen Nagtegaal, Jaap Krol en Jan-Willem Dijk, samen met de fotografen Pieter Postma, Marc Henri Queré, Marin Leus, Thomas Jansen en Inge Nicolaij.

'Noorderbreedte' bericht over landschap, natuur, milieu, duurzaamheid, cultuurhistorie, ruimtelijke ordening, architectuur en stedenbouw, kunst en fotografie in Noord-Nederland. 'Noorderbreedte' kijkt over grenzen heen en houdt een vinger aan de pols. Zie ook: www.noorderbreedte.nl

'de Moanne' wil een breed en creatief podium bieden voor actuele en beschouwende bijdragen over cultuur en de kunsten. 'de Moanne' laat zien wat er in en om Friesland speelt, in taal, beeld en nieuwe media. 'de Moanne' verschijnt op het web, op papier en organiseert 'live'-ontmoetingen. Zie ook: demoanne.nl.

Foto door Ruben van Vliet.

Informatie

  • Instelling: De Moanne / Noorderbreedte
  • Performer: De Moanne en Noorderbreedte
  • Tags: literatuur
  • Website: www.demoanne.nl

Speelschema en locatie

  • Op: 28-08-2016 Van: 13:30 uur Tot: 17:00 uur
    Hier: Prinsentuin, Pier Pander Tempel