Mr Wallace

Sinds het voorjaar van 2010 knalt Mr. Wallace in volle vaart door Nederland. Een super enthousiaste strakke band met een fantastische zangeres als opzwepende frontvrouw. In de afgelopen paar jaar wist Mr.Wallace zich te profileren als een van de meest veelbelovende uptempo ska bands van Nederland en omstreken.

De ene na de andere pop-prijs in de noordelijke provincies werd al in de wacht gesleept. Al gauw ging de band daarna het hele land door, in vele zalen en op festivals werd zeer positieve indruk gemaakt. Festivals zoals de Zwarte Cross, Paaspop, meerdere Bevrijdingsfestivals en popzalen als de Melkweg, Paradiso, TivoliVredenburg, P60 en de Oosterpoort werden steevast op hun kop gezet. De band werd uitgenodigd door de 3FM studio’s en ook werden succesvolle showcases gespeeld tijdens Eurosonic in hun hometown Groningen. Ook werd in een compleet uitverkochte zaal, Simplon, Groningen, hun EP ‘Rudies & Rockers’ gepresenteerd en het dak eraf geblazen. Ondertussen is de band achter de schermen al weer druk bezig met hun eerste volledige album.

Ook in het buitenland gaat Mr. Wallace hard! Afgelopen jaar deed de band tours in Duitsland, Groot Brittannië en Tsjechië, waar ze Mighty Sounds plat mochten spelen. En zo zal ook komend jaar wederom een jaar worden waarin Mr. Wallace haar reputatie als bijzonder energieke en strakke feel-good-band verder uit gaat bouwen.

Informatie

Speelschema en locatie

  • Op: 28-08-2016 Van: 13:00 uur Tot: 13:45 uur
    Hier: Prinsentuin Oost, muziekkoepel