Grab a chair

De stoel! Een teken van gastvrijheid dat uitnodigt en zegt: hier, ga zitten, schuif aan, en vooral: doe mee!

Omdat Leeuwarden in 2018 de culturele hoofdstad is van heel Europa en niet alleen van ons eigen kleine fijne Friesland willen we zoveel mogelijk mensen uitnodigen een bezoek te brengen en te verwelkomen in onze stad en provincie! Zo kunnen we met elkaar dit feest delen!

Dat doen we door met iedereen die maar wil meedoen stoelen te transformeren tot kunstwerk. Deze kunststoelen gaan op pad als dappere boodschappers! Reizend zullen ze heinde en verre verkennen, avontuur maken, mensen ontmoeten, in contact brengen met elkaar en iedereen die het maar horen wil vertellen over de Culturele hoofdstad van 2018! Ze vragen aandacht voor de stad, haar evenementen en voor eigenaardig en bloedjemooi Friesland! Ze zorgen voor verbinding tussen mensen en creëren waardevolle en mooie herinneringen die nooit vergeten worden!

Daar hebben we jou, (en ja…ook jou), jullie, je baas, je buurvrouw, je broer, de stiefzus van je collega, IEDEREEN bij nodig! Iedereen is welkom in Leeuwarden om een stoel te transformeren tot in het oog springend, gek, knallend, feestelijk, schreeuwend of juist ingetogen kunstwerk dat nieuwsgierig maakt, verrast, verwondert en uitnodigt!

Aan het eind van 2018 verschijnt er een boek met daarin de avonturen, de ontmoetingen, de foto’s, de afgelegde routes en de makers!

Informatie

Speelschema en locatie

  • Op: 03-09-2017 Van: 12:00 uur Tot: 18:00 uur
    Hier: Prinsentuin