Tania Kross

Tania Kross
Tania Kross opent tijdens het UITfestival het nieuwe theaterseizoen van Stadsschouwburg De Harmonie. Kross geeft een exclusieve preview van haar voorstelling op vrijdag 6 oktober in De Harmonie, een eigentijdse versie van haar lievelingsopera Carmen. Hip en happening dus, voor iedereen geschikt en niet alleen voor de operaliefhebber.

Tijdens haar recente optredens in het TV programma Beste Zangers van Nederland heeft de operazangeres haar veelzijdigheid bewezen en het hart gestolen van het Nederlandse publiek. Op geheel eigen wijze brengt ze Spaanse sferen naar de Prinsentuin!

Sing a long
Op het terrein bij De Harmonie is een zomerse sing a long geïnspireerd op de zonnige musical VAMOS! Deze musical (met o.a. Lenette van Dongen en Johnny Kraaijkamp jr.) wordt dé musicalcomedy van het nieuwe seizoen genoemd en is geïnspireerd op het populaire TV programma Ik Vertrek.

Tickets voor het nieuwe seizoen van de Stadsschouwburg zijn geheel in VAMOS! stijl te koop vanuit een VW hippiebusje. Exclusief voor het UITfestival heeft De Harmonie aantrekkelijke extra’s en aanbiedingen bij aankoop van kaarten voor de voorstellingen van Tania Kross, VAMOS! en flamencokoning Farruquito.

De Harmonie brengt de zon naar de Prinsentuin, neem plaats in één van de relaxstoelen, zet je zonnebril op en kom de vakantiesfeer ervaren!

Informatie

  • Instelling: Stadsschouwburg de Harmonie
  • Performer: Tania Kross
  • Tags: muziek,theater
  • Website: http://www.harmonie.nl

Speelschema en locatie

  • Op: 03-09-2017 Van: 13:00 uur Tot: 13:30 uur
    Hier: Prinsentuin, Muziekkoepel