Workshop Neon Bodies

Kunstenaar Mark Buitenwerf bouwt een enorm fantasiewezen met bewegende onderdelen zoals handen en voeten. Deelnemers kunnen de hele middag inlopen en meeknutselen. Ledematen worden direct toegevoegd aan de sculptuur. Zo verandert het wezen continu, het beweegt en het maakt geluid.

De sculptuur is de opmaat voor het educatieve programma van het Media Art Festival. Ook dan kunnen kinderen Neon Bodies knutselen, die samengevoegd worden in een of meerdere sculpturen. Alle sculpturen worden gezamenlijk gepresenteerd in een tentoonstelling tijdens het Media Art Festival (7 t/m 16 december 2017).

Stichting Media Art Friesland haalt de beste jonge en internationale experimentele kunst naar Noord Nederland en presenteert die aan een breed publiek. Dat doen we vooral in de vorm van het jaarlijkse Media Art Festival in December, het tweejaarlijkse LUNA Leeuwarden Urban Night Adventure, maar ook door incidentele activiteiten gedurende het hele jaar, vooral in samenwerking met internationale partners.

Informatie

  • Instelling: Media Art Friesland
  • Performer: Mark Buitenwerf (workshops) + samenwerking met Popfabryk, lichtinstallatie door MAF medewerker Marinus Groen/Marinus Audio
  • Tags: beeldende-kunst,educatie,jeugd
  • Website: http://www.mediaartfriesland.nl

Speelschema en locatie

  • Op: 03-09-2017 Van: 13:00 uur Tot: 18:00 uur
    Hier: Prinsentuin